Serena Chemdry Borås

Specialist på mattor & kemtvätt!

Om Oss

Sedan 1954 har vi på Serena Chemdry försett nöjda privat och företagskunder med kemtvätt, vittvätt, entremattor samt möbel och mattvätt. På vår blogg förser vi er med lite tips och råd om allt möjligt som omfattar tvätt.

1954, bildades familjeföretaget Lundaskogstvätten i Lundaskog, som 1980 drevs vidare av dottern Sol-Gunn och maken Keijo Hakala.
1992, flyttade ”Tvätten” in till Borås och omvandlades till Serenatvätten – givetvis med samma goda anda och driv! Sedan dess, har vi på Serenatvätten kemtvättat, manglat, och strykt tonvis av tvätt åt privatpersoner samt företag i Borås-trakten.

År 2011, investerade  vi i två nya ”supermaskiner”. En från företaget Chemdry, som resulterat i ökad kapacitet och ännu bättre resultat när det gäller möbel och mattvätt, samt en ny kemtvättsmaskin som är i särklass den absolut mest miljövänliga som finns på marknaden i dag – den är vi ensamma om i hela distriktet!

Det är med stolthet och tillförsikt som vi blickar framåt och fortsätter att leverera Boråsarna och våra företagskunder med skinande ren tvätt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: